Folie siden 2004   100% danskejet   e-mærket webshop
-Dit online Gør-Det-Selv alternativ til det traditionelle skiltefirma!
Genbestil
Genbestil
0
Foliekniven.dk

Foliekniven - Profil af en online skiltevirksomhed

Foliekniven.dk er startet i 2004 i en kælder i Frederiksværk. Allerede i starten af 2005, voksede vi ud af lokalerne, og flyttede i nye og større lokaler i Refsvindinge på Fyn. I 2014 havde udvidet maskin-parken så meget, at vi var nødsaget til at flytte produktionen til lokalerne i nabo ejendomen på Refsvindinge Byvej 1. Herefter kunne kontor og mødelokaler overtage resten af Refsvindinge Byvej 3.

Foliekniven.dk har et koncept, der gør det nemt og billigt, for firmaer og private, at købe skilte, bannere, folietekster og klistermærker. Konceptet går ud på, at man bestiller logoer, udskårne folietekster, klistermærker og skilteplader hver for sig, og så selv kan montere det. Derved spares udgiften til montage.

Foliekniven.dk laver også total-løsninger, og løser skilte-opgaver for både private og virksomheder. Man kan altså også vælge at lade Foliekniven.dk stå for hele produktionen og opsætningen. Vi samarbejder ligeledes med forhandlere og reklamebureauer over hele landet.

Virksomheden er beliggende i Refsvindinge på Fyn, men vi sender til hele landet. På vores adresse Refsvindinge Byvej 3, 5853 Ørbæk på Fyn, er det også muligt at besøge vores butik og showroom.

Det er for Foliekniven.dk vigtigt at kunden er tilfreds, og vi er derfor, via grafisk bearbejdning, i stand til at vise kunden det bestilte inden produktion.

Vi mener at specielle opgaver er spændende. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har specielle ønsker.

Chat med Felix
-online nu!