Folie siden 2004   100% danskejet   e-mærket webshop
- Dit online Gør-Det-Selv alternativ til det traditionelle skiltefirma!
Genbestil
Genbestil
0

Foliekniven - Profil af en online skiltevirksomhed

Foliekniven.dk er startet i 2004 i en kælder i Frederiksværk. Allerede i starten af 2005 voksede vi ud af lokalerne og flyttede i nye og større lokaler i Refsvindinge på Fyn. I 2014 havde vi udvidet maskinparken så meget at vi var nødsaget til igen at flytte produktionen til lokalerne i naboejendommen på Refsvindinge Byvej 1. Herefter kunne kontor og mødelokaler overtage resten af Refsvindinge Byvej 3.

Foliekniven.dk har et koncept der gør det nemt og billigt for firmaer og private at købe skilte, bannere, folietekster og klistermærker. Konceptet går ud på at man bestiller logoer, udskårne folietekster, klistermærker eller skilteplader hver for sig og så selv montere det. Så spares udgiften til montage.

Foliekniven.dk løser skilte-opgaver for både private og virksomheder.

Virksomheden er beliggende i Refsvindinge på Fyn, men vi sender til hele landet. På vores adresse Refsvindinge Byvej 3, 5853 Ørbæk på Fyn, er det også muligt at besøge vores butik og afhente ordre. og showroom.

Kundernes tilfreds er det vigtigste for foliekniven.dk. Vi er derfor via grafisk bearbejdning i stand til at vise kunden det bestilte inden produktion.

Vi mener at specielle opgaver er spændende. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har specielle ønsker.