Folie siden 2004   100% danskejet   e-mærket webshop
- Dit online Gør-Det-Selv alternativ til det traditionelle skiltefirma!
Genbestil
Genbestil
0

Skilte

Vi har lavet skilte i vores værksted i Refsvindinge på Fyn siden 2004. Herunder finder du et bredt udvalg af indendørs skilte og skilte til udendørs brug.
Hvad enten du har brug for skilteplader med print til, 3D-facadebogstaver til din facade, eller indbydende firmaskilte i form af pyloner ved indkørslen, så kan du selv beregne din pris ved at vælge skiltet herunder:

Skilteplader med Print
Vælg din størrelse og beregn prisen med det samme...Se mere
Facadebogstaver
Udfræsede 3D bogstaver til din facade..Se mere
Skiltepylon
God til indkørsel eller parkeringsplads..Se mere
Byggepladsskilte
Midlertidige skilte. Nemme at tage med rundt...Se mere
Standard-motiver
Færdige motiver klar til print. Vælg selv størrelse...Se mere
Beach flag
Fang opmærksomheden med et beachflag der blafrer i vinden..Se mere
Banner med tryk
Fleksibel og nem skilteløsning til indendørs og udendørs brug...Se mere
Folie-print
Selvklæbende skilte som folie...Se mere

Firma skilte!


Dit skilt er det første folk kigger efter, når de skal besøge din virksomhed. Derfor er det vigtigt at det er pænt, og tydeligt viser hvem du er og hvor man skal de skal finde dig.
Hvis du har en indkørsel eller parkeringsplads foran dit firma kan en skilte-pylon være et godt bud på det første skilt dine kunder ser.
Hvis du har en facade, kan du skilte med udfræsede facadebogstaver eller facadeskilte med med print på plader, monteret på din facade.

Midlertidige skilte


Hvis du har brug får et midlertidigt skilt, der skal stå udendørs, er byggepladsskiltene (ejendomsmægler-skilte) et godt bud. De er nemme at tag med rundt, og du kan nemt skifte selve skiltet i stativet, hvis du har brug for et andet budskab. Skilteplader med print er også et meget benyttet alternativ, fordi de er så lette at skrue op og tage ned igen, når de ikke længere skal bruges.
Du kan også vælge at lave dit skilt, som et banner, der kan hænges op. Fordelen ved et banner er at de vejer meget lidt, og er meget fleksible. Et banner foldes eller rulles bare sammen, når du skal have det med videre til næste destination.

Bandereklamer / sponsorskilte


Denne type skilte er oftest lavet på alusandwich-plade med print, fordi denne pladetype er en meget stabil og holdbar plade, der kan holde til vind og vejr og som ikke vejer så meget.
Hvis du skal reklamere i en svømmehal eller lign. vil 5mm opskummet pvc-plade med print være bedre.

Kontakt os for yderligere information.