Folie siden 2004   100% danskejet   e-mærket webshop
- Dit online Gør-Det-Selv alternativ til det traditionelle skiltefirma!
Genbestil
Genbestil
0

Folie til gulv

Vejvisningspile på gulvet
Gulvklistermærker som pile til vejvisning

Gulvfolie til enhver lejlighed.

Folie til gulv giver uanede af muligheder for både at informere og/eller reklamere i din virksomhed. Uanset om du har brug for vejvisning, reklame eller måske flot dekoration, så er gulvklistermærker en god mulighed for at gøre det på en anderledes og opsigtsvækkende måde.


Gulv-reklame

Gulvreklamer og gulvklistermærker laves på en let aftagelig DOT-folie, som både gør det let at montere folien, samt at tage den af igen når budskabet skal skiftes. DOT-folien har en lim, som sidder i små prikker med luft i mellem. Med denne folie slipper du derfor for luftbobler, når du har monteret dine klistermærker til gulvet.

Reklamekampagner med DOT-folie er en smart måde, at gøre forberedelserne lette som en leg. Dine reklamer kan printes og skæres i præcis de farver og former du ønsker. DOT-folien fungerer bedst til de midlertidige kampagner, hvor budskabet skal skiftes med jævne mellemrum.

For en mere permanent gulvdekoration, tilbyder vi også gulvklistermærker med kraftigere klæb. Perfekt til de længerevarende budskaber og rutevejledninger. Disse laves med en laminat, som både gør klistermærkerne skridsikre og holdbare.

Har du kunder, som tit farer vild, når de skal besøge dig? Brug gulvet som din reklamesøjle og sørg for at dine kunder aldrig går forgæves.

Enhver virksomhed vil gerne ses og man får derfor hurtigt dekoreret både vægge og vinduer. Men hvorfor ikke også bruge gulvet? Dit gulv er et tomt lærred, med plads til at dele alle dine gode budskaber. Med gulvreklamer fanger du dine kunders opmærksomhed på en sjov og ny måde. Vær sikker på at blive husket, når dine kunder går ud af døren igen.

Hvor tit ser man ikke nogen gå og kigge ned i jorden? Giv dine potentielle kunder noget at kigge på, med en gulvfolie reklamekampagne. Del dine tilbud, priser og informationer via dit gulv. Det er nemt, hurtigt og noget man virkelig lægger mærke til.