Folie siden 2004   100% danskejet   e-mærket webshop
- Dit online Gør-Det-Selv alternativ til det traditionelle skiltefirma!
Genbestil
Genbestil
0
Byggepladsskilte

Byggepladsskilte

Midlertidige byggepladsskilte med jordspyd eller som store alu-sandwichplader med print.

Pr. 1. januar 2013 trådte de nye regler for byggeplads-skilte i kraft.
I korte træk betyder det at du skal skilte med navn og CVR-numre på entrepriser, der koster mere end kr. 50.000,- og som varer længere end en dag.

Midlertidigt skilt (Ejendomsmægler-skilt)
Midlertidigt skilt (Ejendomsmægler-skilt)

Midlertidig skilteløsning, der er nem at sætte i jorden, og lige så nem at flytte, når der ikke længere er brug for det. Bruges ofte til mindre byggepladser eller som ejendomsmægler skilte, men kan også bruges til midlertidig vejvisning o.l.

Midlertidigt skilt (Ejendomsmægler-skilt)
Store byggeskilte med print
Store byggeskilte med print

Store skilte til større byggepladser. Disse skilte monteres normalt på et træskellet, og samler alle firmalogoer, sikkerhedsskilte og almen info. I vores online tegneprogram kan du tilføje de relevante sikkerhedspiktogrammer.

Store byggeskilte med print
Byggeplads-banner til stillads
Byggeplads-banner til stillads

Netbanner er god til stilladser, og byggeplads-hegn eller andre steder med meget vind, fordi vinden kan komme igennem banneret, og vindpresset derved mindskes betydeligt.
Beregn prisen inkl. tryk og efterbehandling.

Byggeplads-banner til stillads

Byggepladsskilte – for sikkerhed og orden på byggepladsen

Byggepladsskilte sikrer orden og sikkerhed på byggepladsen. De er et vigtigt redskab for at sikre, at der ikke sker ulykker, og at alle ved, hvor de skal gå og stå.


Byggepladsskilte – hvad er det, og hvorfor er de vigtige?

Byggepladsskilte er store, farvede skilte, der sættes op på byggepladser for at sikre orden og sikkerhed. De er ofte opsat i et fast skema og har store, letlæselige bogstaver.
Byggepladsskilte er vigtige, fordi de sikrer, at der ikke sker ulykker på byggepladsen. De er med til at sikre, at alle ved, hvor de skal gå og stå, og hvilke områder der er farlige.
Det er derfor vigtigt, at man altid følger de skilte, der er opsat på byggepladsen.


Byggepladsskilte – forskellige typer og anvendelsesmuligheder

Der findes forskellige typer byggepladsskilte, og de kan anvendes til forskellige formål. Nogle skilte er for eksempel opsat for at advare om farlige områder, mens andre skilte er for at vise, hvor der er parkering eller adgang til bygningen.
Der findes også skilte, der viser, hvor der er flugtveje, og hvor der er branddøre. Det er derfor vigtigt, at man kender de forskellige typer skilte, og hvad de betyder, så man altid ved, hvordan man skal forholde sig på byggepladsen.


Byggepladsskilte – hvordan vælger man de rigtige?

Når man skal vælge byggepladsskilte, er det vigtigt, at man vælger skilte, der er i overensstemmelse med byggepladsens størrelse og kompleksitet. Derudover skal man også vælge skilte, der er i overensstemmelse med den aktuelle byggesituation.
Det er for eksempel ikke nødvendigt at opsætte branddørskilte, hvis der ikke er branddøre på byggepladsen. På samme måde skal man ikke opsætte parkeringskilte, hvis der ikke er parkeringspladser.
Det er derfor vigtigt, at man tager højde for alle disse ting, når man vælger byggepladsskilte.


Hvor stor skal byggepladsskilte være?


Byggepladsskilte skal være i en størrelse, så de er lette at se og forstå. Der findes ingen standard størrelse på byggepladsskilte, men mange bygges op af plader på f.eks. 100x200m eller 125x250cm.

Hvad skal der stå på byggepladsskilte?


En byggeplads skal have skilte med vigtige informationer.
Disse informationer kan være:Kontakt os for yderligere information.