Kontrolleret af e-mærket
kurv Din kurv
Du har 0 varer i kurv.
0,00 dkk
(0,00 dkk)
Dankort e-dankort Visa electron Mastercard Visa EAN

Offentlige virksomheder kan også betale med Elektronisk faktura - EAN

Bilreklame - Brug din bil som reklame-søjle.

Din bil bliver set af mange mennesker i trafikken, så hvorfor ikke bruge den oplagte reklameplads til at reklamere: Bilreklame?
Vælg f.eks mellem
- Selvklæbende folie-bogstaver
- Folie-logo
- Bil-klistermærker
- Magnetskilte

Bliv set med bilreklame

Det sted på bilen der bliver mest set er bagenden og bag-kofangeren. Den ses bl.a. af dem der kører bag ved dig på motorvejen, eller når du holder stille i et lyskryds. Det giver den bagvedkørende lang tid til at nærlæse, hvad der står. Derfor er det en god idé at sætte sit firmanavn og logo, en www-adresse eller et telefonnummer netop her. Det kan du vælge at gøre med udskåret folie, så bilens farve virker som baggrund, eller du kan vælge at lave det som en bagrude-streamer. Du skal dog huske på, at der er kommet nye regler for bagrudestreamers i bagruden på hvidpladebiler. Kører du i en bil med gule plader er der ingen problemer.

Aftagelig bilreklame

Aftagelig bilreklame Hvis du kører i en bil der bruges både privat og til erhverv, og du gerne vil være lidt mere anonym når du kører privat, kan du vælge at lave bilreklamen som magnetskilte. Magnetskilte kan nemt tages af og på bilen efter behov, uden at det går ud over lakken. Du skal blot være opmærksom på, at du så mister reklameværdien, når magnetskiltene ikke er monteret.

Vil du have hjælp til designet?

Hvis du gerne vil have en grafiker til at lave tegne din nye bilreklame, har vi et netværk af grafikere fordelt over hele landet der mod timebetaling kan hjælpe dig. Send os en mail, så vil vi gerne formidle kontakten for dig.

Se Mette montere et klistermærke og en folietekst på en bil


Kontakt os for yderligere information.