Folie siden 2004   100% danskejet   e-mærket webshop
- Dit online Gør-Det-Selv alternativ til det traditionelle skiltefirma!
Genbestil
Genbestil
0
Spørgsmål om folie og klistermærkerHvad skal jeg bruge, når jeg er generet af, at folk kigger ind ad mine vinduer dag og nat?

Der er flere muligheder !

Folie med sandblæst / frostet look
Folie med sandblæst / frostet look - Er den mest benyttede løsning. (Det er typen som du ser på badeværelser). Du får lyset ind, men man kan ikke se hverken ind eller ud. Hvis du alligevel gerne vil kunne se en lille smule ud, kan du med en hobbykniv skære delelementer fra, så man f.eks. kan se ud langs siderne - Eller måske dit helt eget mønster?
Du finder sandblæst / frostet look folierne her..


Solfilm
Solfilm - dækker ikke helt af for at man kan kigge ind, men da solfilmen har en spejl-effekt, vil den i dagtimerne, når det er lyst udenfor, gøre at det sværere at se ind. Om aftenen virker det ikke, så der skal du trække gardinerne for.
Se vores solfilm her..


Mønster til vinduer
Mønster til vinduer - fåes både som print på en frostet-folie, som er hel ugennemsigtig, men som lader lyset komme ind, og som print på en helt glasklar folie, der gør, at øjet automatisk stopper sit indsyn ved mønsteret under normal forbipassering. På flere af dem, er det dog mulig at kigge igennem, når man gerne vil, og det giver mulighed for at man kan sidde inde og holde øje med omgivvelserne.
Du finder vores vindues-folie med mønster her..

Relaterede produkter


Frostet / Sandblæst look folie
Frostet folie
Solfilm
Solfilm
one-way-mirror vinduesfilm
One-way-mirror
Vinduesfolie med mønster
Mønster til vinduer
Tilbage..