OneWayMirror - en-vejs spejlfilm

Solar Gard TrueVue 5 - OneWayMirror er en mørk film med kraftig spejleffekt. Filmen er specielt fremstillet til en-vejs spejl, og kendes også som line-up film eller spion-film - eksempelvis fra nogle supermarkeder!

5% Lysgennemgang
69% Varmereflekterende
99% UV afvisning

Holdbarhed 12 år.
Solargard

OneWayMirror - en-vejs spejlfilm

 
 
 

Bredde:
152cm
Vi sender en gratis montageskraber med i pakken til dig!
Forsendelse Forsendelse: 69,- dkk (55,20 dkk ekskl. moms)
Forventet leveringstid: 3 dage


Beskrivelse:

OBS!
For at virke korrekt kræver det, at lyset er dæmpet på bagsiden. Dvs. at man om aftenen vil kunne kigge ind, når det er mørkt udenfor, og man tænder lyset inde.
Hvis man ikke ønsker dette, kan man supplere med f.eks. en persienne eller et gardin.

Magic mirror
Denne film bruges også til at lave at lave et magic mirror, hvor lyset fra en fladskærm eller lign. kan ses igennem spejlet.

For at være sikker på at du får den folie du skal bruge, skæres folierne altid 1-2 cm større end bestilt.


Vælg din variant her - Solfilm til indvendig montering

Solfilm för invändig MonteringSolfilm för invändig MonteringSolfilm för invändig Montering
Solfilm til indvendig montering er bedst til enkeltlagsglas, og må ikke bruges på energiglas, på grund af fare for at glasset springer. Vælg den variant der passer bedst til dig. Jo mørkere variant du vælger, jo mere varme reflekteres: OneWayMirror bruges indendørs til at lave et spejl, som man kan kigge igennem, fra bagsiden. Det er også den film man bruger til at lave et magic-mirror eller telepromter. Silver 20 er den mest brugte indendørs solfilm til at dæmpe varmen og til at mindske indsynet fra nysgerrige blikke. Silver 35 er den bløde mellemvare, der både dæmper varmen og skærmer af for indsynet, dog ikke lige så meget som silver 20. Silver 50 bruges ofte der hvor man gerne vil kunne kigge ind, samtidigt med at man gerne vil have reduceret varmen. LX70 er beregnet til de steder hvor solfilmen helst skal være usynlig, men hvor man ønsker et efffektivt UV filter, f.eks. for at reducere solens falming. Kaldes også museumsfilm.

  • OneWayMirror - TrueVue 5 - Indendørs
  • Silver 20 Neutral spejl - Indendørs
  • Silver 35 Neutral spejl - Indendørs
  • Silver 50 Neutral spejl - Indendørs
  • Solar Gard LX 70 - Museumsfilm