Folie siden 2004   100% danskejet   e-mærket webshop
- Dit online Gør-Det-Selv alternativ til det traditionelle skiltefirma!
Genbestil
Genbestil
0

Hvilken type klistermærke skal jeg vælge?

Forfatter:
Dato:

Det er ingen hemmelighed at verden af folie og klistermærker er enorm. Mulighederne er mange og grænserne er næsten ikke-eksisterende. Det er dog ikke altid lige nemt at vide præcis hvilket produkt du skal vælge, ej heller forestille sig præcis hvilket udtryk det giver.

Derfor vil jeg nu gennemgå de syv hyppigste tvivlspørgsmål, som vores kunder stiller.

1.Kan jeg få et klistermærke med transparent baggrund?

Det kan du sagtens. Men et transparent klistermærke vil altid have en gennemsigtig "kasse" udenom tekst/motiv og den vil kunne anes når det monteres.
Transparente klistermærker er bedst til små eller meget detaljerede motiver, motiver med mange eller gradierende farver og særligt motiver med overlappende farver.
Hvis du ønsker helt at undgå den transparente baggrund, så skal du vælge et folielogo/folietekst skåret ud i gennemfarvet folie.

Transparente klistermærkerTransparente klistermærker

2. Hvis logoet er uden transparent baggrund, skal jeg så sætte bogstaverne på en efter en?

Nej. Når du bestiller et folielogo eller en folietekst, så vil du modtage et samlet produkt. Folierne består af et bagpapir og den farvede folie. Når vi skærer dit logo, så skærer vi kun igennem selve folien, piller det overflødige folie op således at kun dit logo er tilbage på bagpapiret. Hele logoet får derefter montagetape, som gør at du kan løfte alle elementer af logoet op samtidig og montere det.

Vi fjerner alt det overskydende folie, så du kun ar selve tekst eller logo tilbage.Vi fjerner alt det overskydende folie, så du kun ar selve tekst eller logo tilbage.

3. Hvad er forskellen på konturskåret klistermærke og folielogo?

Forskellen er, at vi ikke skærer de enkelte elementer ud når vi konturskærer. Der laver vi en tæt ramme, som følger motivets former. Ved konturskæring er elementerne i dit motiv altså stadig forbundet, ligesom du ser på billedet nedenfor.

Et folielogoe er udskåret i ensfarvede folier, mens et klistermærke er printet på en hvidfolie, og derefter skåret ud.Et folielogoe er udskåret i ensfarvede folier, mens et klistermærke er printet på en hvidfolie, og derefter skåret ud.

4. "Kan jeg få et transparent klistermærke uden at printet også er transparent?"

Vi har to muligheder for transparente klistermærker. Den ene er et almindeligt print. Med dette får du et flot print, som er en anelse transparent i sig selv. Det betyder at der er betydelig forskel i forhold til hvilken baggrund du monterer det på. Disse er især gode, hvis klistermærkerne ikke skal være for markante. Skal printet til gengæld være klart og gennemfarvet, så printer vi glædeligt med vores uv-printer. Med et uv-print får du et solidt resultat og skal farverne være endnu mere fremtrædende kan vi printe et hvidt lag under. Se forskellen på de to typer transparente klistermærker nedenfor.

Øverst: Printet med UV blæk, med et hvid dæk-lag under farven. Nedderst: Printet med ecosolvent blæk uden underlæggende dækfØverst: Printet med UV blæk, med et hvid dæk-lag under farven. Nedderst: Printet med ecosolvent blæk uden underlæggende dækf

5. Kan jeg få folielogo/folietekst med en bestemt farvekode?

Ja, det kan du godt. Det kræver blot at du kontakter os på mail med dit logo/din tekst og størrelse. Så laver vi et print med præcis den farvekode du ønsker, laminerer det, skærer det ud som folielogo og giver det montagetape. Det vil altså være helt samme montering som ved logoer i vores standardfolie, bare med din helt egen farve.
Dog skal du være opmærksom på, at vi ikke kan lave en gennemfarvet folie i specielprintede farver. Du vil derfor få et logo hvor bagsiden/limsiden er hvid. Det er vigtigt at tage højde for hvis dit logo fx skal sidde på et vindue. Så vil det være hvidt når du ser det indefra.

7. Skal jeg vælge folielogo eller klistermærke?

Det kommer helt an på hvilket udtryk du søger! Der er mange fordele ved dem alle. Ved folielogo/tekst slipper du for baggrundsfarve og du kan se de flotte farve fra begge sider af fx et vindue. Disse er perfekt til både bildekorationer og butiksvinduer. Klistermærker printet på hvid folie som fx vores premium giver mulighed for rigtig flotte farver. Farve og design er helt op til dig og premium er især fortrukket hvis designet har flere farver eller gradient. De kan bruges til både biler, vinduer og laves i små og stor format.

De transparente klistermærker hvor printet også er transparent er særdeles gode til serienumre eller hvis du vil have et diskret logo på dine produkter. Det giver et flot neutralt look, som stadig ses.
Skal der derimod knald på farver, så er det en fordel at vælge transparente klistermærker med uv-print. Så er der ingen tvivl om det ses, disse bruges fx til klistermærker for alarmsystemer (kan også laves dobbeltsidet) eller hvis man ønsker et mærke med hvidt print.

Oversigt over de forskellige klistermærkerOversigt over de forskellige klistermærker

Se vores store udvalg af klistermærker og vælg lige den som passer dit behov. Er du faldet for folielogoet, så send en mail med dit logo, størrelse og farve. Så sender vi et skarpt tilbud til dig