Folie siden 2004   100% danskejet   e-mærket webshop
- Dit online Gør-Det-Selv alternativ til det traditionelle skiltefirma!
Genbestil
Genbestil
0

Har du husket skiltet til byggepladsen?

Forfatter:
Dato:

Så er der for alvor gang i byggebranchen igen. Det giver anledning til, at gennemgå regler og muligheder i forhold til skiltning på byggepladser.

Når dit firma udfører en entreprise til over 50.000kr inkl. moms, så er det lovpligtigt at du som virksomhed skilter med hvem der bygger der.

Selvom det er lovkrav behøver man ikke nødvendigvis at vrænge næse og tænke det som en streg i regningen. Se det hellere som en mulighed for at skabe blikfang og reklame for dig selv.

Byggepladsskilt 60x30cm.Byggepladsskilt 60x30cm.

Vi laver dit byggepladsskilt præcis efter dine ønsker i både farver og motiv. Når du bestiller et byggepladsskilt hos os får du hele pakken.

  • Vi tjekker din fil og sikrer at dit skilt bliver flot og knivskarpt
  • Stativ/jordspyd er med i prisen
  • Flot og holdbart uv-print direkte på pladen

Mere end bare et skilt

Når nu det skal være, hvorfor så ikke vælge et lækkert iøjefaldende design? Hvis du ikke lige gemmer på en grafiker, så tilbyder vi et tilkøb af grafisk assistance :-)

Vores byggepladsskilte fås i to standardstørrelser på 100x60cm og 60x30cm og med enten dobbelt eller enkeltsidet print. Alle er som sagt med stativ/jordspyd så de er lige til at sætte i, tage op og flytte til næste byggeplads.

Skal vi lave dit byggepladsskilt?

Glemmer du skiltet giver det en irriterende bøde på 5.000kr (første gang). For denne pris kan vi lave hele 10 enkeltsidede skilte til dig, som du kan bruge igen og igen.

Skiltene egner sig til meget mere end byggepladsskilte. De kan også bruges som ejendomsmæglerskilt, skiltning til sommerens markeder eller måske til den lille gårdbutik.

Skilt til det lille blomsterudsalg.Skilt til det lille blomsterudsalg.

Mulighederne er mange og designet bestemmer du!
Se meget mere og bestil dine byggepladsskilte lige her