Folie siden 2004   100% danskejet   e-mærket webshop
- Dit online Gør-Det-Selv alternativ til det traditionelle skiltefirma!
Genbestil
Genbestil
0
Spørgsmål om folie og klistermærkerBeachflag


Tilbage..
FAQ

Hvad er et beachflag?

Beachflag er en nem og let måde at gøre opmærksom på sig selv. Et beachflag er et letvægtsflag, som er perfekt til brug uden for butikken, på messen eller til konkurrencer.

Når beachflaget drejer sig i forhold til, hvilken vej vinden blæser, risikerer du ikke, at flaget blæser væk eller vælter. På alle fødderne er monteret et lille leje, der gør, at flaget ubesværet kan dreje rundt. Vi anbefaler ikke, at beachflaget står ude i vindhastigheder højere end 10 m/s.

Beachflag fås i 4 modeller og 4 størrelser.
Du kan vælge forskellige fødder til, afhængig af hvor beachflaget skal bruges.
FAQ

Hvordan laver jeg filen til beachflag?

Når du har valgt model og størrelse på dit beachflag, kan du på den side, hvor du vælger fod, finde et grønt link til download af skabelon.

Denne skabelon kan du bruge som udgangspunkt, når du skal lave din fil.

I et tegneprogram kan du ændre farve, skrift og eventuelt indsætte dit logo.
Gem herefter filen som PDF, EPS eller AI og send den til os eller upload filen sammen med din ordre.
FAQ

Hvilken fod skal jeg vælge til mit beachflag?

Til alle beachflag, størrelse small, følger der en flad letvægtsfod med.

Hvis du skal bruge dit beachflag indendørs, er letvægtsfoden eller krydsfoden den mest oplagte. Med krydsfoden får du også en vandsæk med, så du kan bruge den udendørs, selvom det skulle være blæsevejr.

Hvis du har mulighed for at stå udendørs på en græsplæne eller lignende, vil skruespyddet være det mest optimale. Skruespyddet har et meget groft gevind, og med de to håndtag, der let klappes ind, når spyddet er skruet godt ned i jorden, er det let at skrue ned.

Hvis dit beachflag skal stå permanent på asfalt og du har fået lov til at lave huller kan du bruge jordspydet. Jordspydet bankes simpelthen ned igennem asfalten, men det er ikke nemt at få op igen.
FAQ

Er der print på begge sider på et beachflag?

På alle beachflagene bliver der printet på den ene side. Stoffet er en smule gennemsigtigt, og printet kan derfor ses spejlvendt fra den anden side.