Folie siden 2004   100% danskejet   e-mærket webshop
- Dit online Gør-Det-Selv alternativ til det traditionelle skiltefirma!
Genbestil
Genbestil
0
Du er her:

Professionel Selvklæbende Whiteboard folie i metermål

Self-adhesive whiteboard film on an entire wall

Med vores selvklæbende whiteboard folier, kan du give nyt liv til en gammel whiteboardtavle, eller du kan skabe en helt ny tavle på væggen, bordet, eller hvor du måtte ønske den. Selvklæbende whiteboard er et fleksibelt alternativ til almindelige whiteboardtavler.
Whiteboardfolie kan monteres på de fleste plane flader, så mulighederne er mange, uanset om du er interesseret i at lave en hel dør om, eller blot vil have en husketavle op i køkkenet.

Læs mere om vores tre forskellige whiteboardfolier og deres forskellige egenskaber herunder.

Vælg din variant her:

(43) Whiteboard folie transparent
(92) Hvid whiteboardfolie
(104) Hvid Whiteboard Folie - Magnetisk
(1733) Magnetisk Whiteboard med Skumklæb
Bestil en gratis farveprøve

Whiteboard Folie

Du kan bruge vores selvklæbende film til at oprette en permanent eller midlertidig whiteboardtavle næsten hvor som helst på kontoret, i dit hjem eller din på arbejdsplads.
Vores whiteboardfilm er nem at bruge. Træk bare bagsiden af ​​og indsæt den på væggen eller på en anden overflade.

Vælg mellem:
Hvid whiteboard folie
- Den "rigtige" tavlefolie

Gennemsigtig whiteboardfilm
- Kan bruges oven på et eksisterende print.

Magnetisk whiteboardfolie
- Den traditionelle magnetiske whitebordfolie.

FAQ om Whiteboard Folie

FAQ

Hvad er en whiteboard folie?

En whiteboard folie er en særlig folie, der kan monteres på forskellige overflader som vægge, døre eller borde og giver en skriv bar overflade der kan aftørres igen. Dette gør det muligt at bruge overfladen som et whiteboard til at notere, ideer eller planer og præsentere dem. Vores whiteboard folier er selvklæbende og kan let monteres af vores kunder selv. De er ideelle til brug i kontorer, skoler eller andre miljøer, hvor kreativt arbejde og samarbejde skal fremmes.
FAQ

Hvordan bruger jeg en whiteboard folie?

En whiteboard folie kan installeres på en glat overflade som en væg eller et bord. Når folien er påført, kan du skrive på den med en whiteboard-markør og tørre den af igen. Hvis du vælger den magnetiske whiteboard-folie, er det også muligt at fastgøre magneter til folien for at hænge noter eller billeder op. Følg installationsvejledningen, når du installerer, og sørg for, at overfladen er ren og tør. God fornøjelse med at skabe dine ideer og noter på whiteboard folien!
FAQ

Hvilke fordele har en whiteboard folie?

En whiteboard folie tilbyder mange fordele. For det første kan den let og hurtigt påføres en væg eller et bord og dermed give en fleksibel og mobil løsning til hurtige møder eller kreative projekter. Folien kan let tilpasses dine behov. En anden fordel er, at den er let at rengøre og dermed giver en hygiejnisk løsning til brug i forskellige områder.
FAQ

Hvordan fastgøres en whiteboard folie?

En whiteboard folie kan let monteres selv. Først skal du sikre, at overfladen er ren og tør. Folien er selvklæbende, så du skal blot fjerne bærearket og sætte folien fast. Sørg for, at folien er glat og uden folder for at sikre et optimalt skrive- og tørreegenskaber. En nøjagtig vejledning til montering findes i produktbeskrivelsen eller i de medfølgende instruktioner.
FAQ

Hvor længe holder en whiteboard folie?

Holdbarheden af en whiteboardfolie afhænger af forskellige faktorer, såsom kvaliteten af materialet, intensiteten af brugen og den korrekte pleje. En højkvalitets whiteboardfolie kan holde i flere år, hvis den er korrekt installeret og plejet. Det er dog vigtigt at følge producentens instruktioner nøje for at sikre, at folien bruges optimalt og giver en lang holdbarhed. Yderligere oplysninger findes i datasheetet for hver whiteboardfolie.